Diameter:15.6-250mm<br>
Multiple materials needs <br>
The latest products of wear-resistant parts supplier.

Sekrup sareng Tong

Diaméterna: 15.6-250mm
Pangabutuh sababaraha bahan
Produk panganyarna tina panyandakan bagian tahan kaén.

Center distance:12.5-120mm<br>
Higher torque,More stable<br>
Double drive gearbox supplier

SHTDN Gearbox

Jarak tengah: 12.5-120mm
Tork langkung luhur, Langkung stabil
Panyokong girboks drive ganda

PRODUK TERBARU KAMI

TENTANG KAMI

NANJING ZHITIAN nyaéta khusus dina pembuatan bagian ngagantian pikeun extruder sekrup kembar. Janten pikeun gaduh pangalaman langkung ti 20 taun. Pabrikan girboks, tong sareng unsur-unsur sekrup tina extruder sekrup kembar. Kami ogé nyayogikeun anjeun jasa rébuan pikeun girboks sareng tong. Perusahaan kuring kalayan kakuatan téknis anu kuat, alat-alat pangolahan anu saé, téknologi produksi canggih, sistem inspeksi ketat sareng layanan purna jual anu sampurna, dipuji ku konsumén. Kusabab produk perusahaan kuring parantos asak aplikasi di Leistritz, Coperion, Berstorff, JSW, Toshiba, Jwell, Steer sareng mérek terkenal anu sanés.NANJING ZHITIAN didirikeun taun 2006. Dina waktos éta daérah bengkel sakitar 1000m2, Ngan ukur lima pagawé, Éta sateuacan bisnis asing, sadaya produk didamel pikeun pasar domestik.

Ngalanggan