Tentang Kami

ZT1-1

NANJING ZHITIAN nyaéta khusus dina pembuatan bagian ngagantian pikeun extruder sekrup kembar. Janten pikeun gaduh pangalaman langkung ti 20 taun. Pabrikan girboks, tong sareng unsur-unsur sekrup tina extruder sekrup kembar. Kami ogé nyayogikeun anjeun jasa rébuan pikeun girboks sareng tong.

Perusahaan kuring kalayan kakuatan téknis anu kuat, alat-alat pangolahan anu saé, téknologi produksi canggih, sistem inspeksi ketat sareng layanan purna jual anu sampurna, dipuji ku konsumén. Kusabab produk perusahaan kuring parantos asak aplikasi di Leistritz, Coperion, Berstorff, JSW, Toshiba, Jwell, Steer sareng mérek terkenal anu sanés.

NANJING ZHITIAN didirikeun taun 2006. Dina waktos éta daérah bengkel sakitar 1000m2, Ngan ukur lima pagawé, Éta sateuacan bisnis asing, sadaya produk didamel pikeun pasar domestik.

2

Dina 2014, daérah bengkel ieu digedékeun janten 5000m2, Jumlah pagawé naék janten 50, Kami ngadegkeun tim R&D sareng tim Pemasaran, ngembangkeun bisnis global. Salami taun ieu, beuki seueur palanggan énggal ngahubungi kami, kami ogé tetep ngabantosan sareng ngadukung palanggan anyar anu langkung seueur pikeun nuliskeun blow-molding médan produk.

5

 Dina 2017, Kami nambihan peralatan pamrosésan, sapertos 4 mesin CNC, 2 mesin pengeboran liang jero, 1 detéktor tilu diménsi sareng sajabana. Salami taun ieu, beuki seueur palanggan lami tetep ngulang pesen ka kami.

ZT1-1

Di 2018, daérah bengkel ieu digedékeun janten 10000m2, Gedong kantor 700m2, Jumlah pagawé naék janten 90. Ogé ngagedékeun tim penjualan janten 6 jalmi anu rapat unggal minggu, kanggo minuhan tingkat quanity order sareng tingkat pelayanan anu langkung kuat ka unggal palanggan . Mangrupikeun persiapan anu épisién pikeun léngkah pangwangunan urang salajengna.

4

Dina 2019 Méi, kami ngiringan Pameran CHINAPLAS Guangzhou dina waktos 33 kanggo ngadamel panggung dina pameran industri profesional tingkat internasional, Dina pameran ieu, debut STD & HTD Gearbox, janten seueur palanggan ti Cina sareng pasar luar negeri mimiti terang urang.

 

Sadayana ZT tetep merhatoskeun unggal léngkah rinci, kami ngarepkeun maju payun sareng anjeun!