aci extruder

  • Spline milling shaft

    Aci panggilingan sambung

    Detil Produk Deskripsi Nama Spline milling poros Hole Diameter: 10-260mm Colour: Metal Wear: High Wear-resistant Experience: 20 Taun Aplikasi: Bahan Industri Plastik: 40CrNiMoaImported material WR Series material Keyslot Type: Single keyway Square keyslot High torsi key button Dual keyslot Ngalibatkeun spline jero Putaran keyslot Persegi panjang spline Klien syarat na aya ...
  • Cold rolling mandrel shaft

    Aci mandrel rolling tiis

    Ngaganti metode motong mékanis tradisional sareng téknologi extrusion tiis canggih nyaéta kabisat kualitatif dina prosés mesin spline.