Wisata Pabrik

NANJING ZHITIAN

1
1

Kami gaduh tim profesional anu dilengkepan mesin presisi kelas tinggi sapertos pabrik bosen digital, mesin fraise anu dikontrol sacara numerik, pabrik batu datar dikontrol sacara numerik ogé pusat pamrosésan.

 

1. Gancang sareng tepat pisan.

2. Mesin digital kalayan multi-fungsi pikeun ningkatkeun kasadiaan alat.

3. Ngolah di platform payun nalika ngprogram dina platform tukang.

4.Ngamankeun atos damel anu langkung luhur sareng kasarna permukaan anu langkung alit ku ngenalkeun téknologi kontrol adaptasi diri; Samentawis éta, kahirupan pemotong sareng ngahasilkeun épisiénsi ningkat pisan.

5. Fungsi ngarobih uji-diri sareng ngalereskeun diri digunakeun.

6. Modulariisasi, standarisasi sareng seragam pikeun struktur pakakas anu diadaptasi.

1

Kami gaduh sistem pengujian anu sampurna kalayan peralatan uji presisi lengkep, sareng tim profesional rékayasa kualitas kalayan jalma anu ngan ukur tugas anu terlatih ogé pamariksaan terlatih.

1. Tés Putusan

Indikator jangkungna Marl, presisi tiasa dugi ka 0.1μm, nyaéta 200 kali presisi ku tés manual anu biasana.

2. Tés Kakuatan

Sistem tés dilarapkeun pikeun tés karasa produk anu diproduksi tina sababaraha bahan, anu kasalahan indikasi na kirang ti 6HLD positip sareng négatip, anu kasalahan pengulanganna kirang ti 6HLD.

3. Tés Résistansi Tekanan

Jaminan ketang sistem siklus cai tong urang.

4. Deteksi Hukum

Nguji produk komprehensif, mastikeun produk nol karusakan, enol karusakan.

5. Platform Debug Gearbox

Produk tés dijalankeun dina kasus anu disimulasikeun.

检验平台