Warta

  • Kaunggulan extruder sekrup kembar

    Pakéan sareng cimata Kusabab raoseun dibuka, darajat ngagem komponén utas sareng panangan jero laras tiasa dipendak iraha waé, sahingga tiasa ngalaksanakeun pangropéa atanapi ngagantian anu épéktip. Éta moal kapendak nalika aya masalah dina produk ékstrusi, anu bakal ngabalukarkeun teu perlu ...
    Maca deui
  • Casting kapang sareng jinis umum na

    Casting kapang mangrupikeun prosés umum dina pabrik industri. Baidu Encyclopedia ngajelaskeun yén pikeun kéngingkeun bentuk struktural bagian-bagian, bahan panyusunna sanés anu sanés dianggo pikeun ngawangun struktural bagian-bagian sateuacana, teras kapang dilebetkeun kana cet pasir, janten rongga ...
    Maca deui
  • Bédana antara extruder sekrup kembar sareng extruder sekrup tunggal

    Modeu transper bahan Dina extruder sekrup tunggal, gesekan gesekan dianggo dina bagian anu ngalantarankeun padet sareng sered kentel dina bagian anu ngalemberehkeun. Sipat gesekan bahan padet sareng viskositas bahan lebur nangtukeun paripolah transportasi. Upami kinerja gesekan sababaraha pasangan ...
    Maca deui