Produk

  • SHTDN Twin Screw Extruder Gearbox

    SHTDN Kembar Screw Extruder Gearbox

    Kembar Sekrup Gearbox nyoko kana ISO1328 standar standar, presisi alat-alat silindris tina bola buleud, sareng ngagabungkeun pangalaman jangka panjang urang sareng kakhususan extruder sekrup kembar, girboks SHTDN dirancang sacara taliti sareng ideu ngarancang maju paling luhur di dunya pikeun kembar puteran koordinasi extruder, kalayan Hak Milik Inteléktual sadayana mandiri.
  • STD Twin Screw Extruder Gearbox

    STD Twin Screw Extruder Gearbox

    Kembar Sekrup Gearbox nyoko kana ISO1328 standar standar, presisi alat-alat silindris tina bola buleud, sareng ngagabungkeun pangalaman jangka panjang urang sareng kakhususan extruder sekrup kembar, kotak gear STD dirancang sacara taliti sareng ideu ngarancang maju paling luhur di dunya pikeun ngaco kembar puteran ko-orientasi extruder, kalayan Hak Milik Inteléktual sadayana mandiri.
  • TDSN Twin Screw Extruder Gearbox

    TDSN Twin Screw Extruder Gearbox

    Kembar Sekrup Gearbox nyoko kana ISO1328 standar standar, presisi alat-alat silindris tina bola buleud, sareng ngagabungkeun pangalaman jangka panjang urang sareng kakhususan extruder sekrup kembar, girboks TDSN dirancang sacara taliti sareng ideu ngarancang maju paling luhur di dunya pikeun koordinasi kembar puteran extruder, kalayan Hak Milik Inteléktual sadayana mandiri.
  • Twin screw and Compound Alloy Liner Barrel

    Kembar sekrup sareng Paduan Paduan Liner Tong

    Sadaya bahan komponén disayogikeun ku mérek garis kahiji domestik atanapi supplier kembar bahan pencét Éropa kembar, sareng analisa unsur dilakukeun pikeun mastikeun yén bahan baku leres
  • Twin screw split barrel of Without Liner

    Tong kembar pamisah tong Tanpa Liner

    Zhitian ngagaduhan langkung ti 20 taun panilitian sareng pamekaran pangwangunan. Bélél parantos dianggo pikeun jinis extruders sekrup kembar, sapertos Coperion, Berstroff, Leistritz, JSW, Toshiba, STEER, Famsun, Jwell jsb.
  • Twin screw Feed machinery barrel

    Tong kembar mesin Mesin tong

    Zhitian ngagaduhan langkung ti 20 taun panilitian sareng pamekaran pangwangunan. Bélél parantos dianggo pikeun jinis extruders sekrup kembar, sapertos Coperion, Berstroff, Leistritz, JSW, Toshiba, STEER, Famsun, Jwell jsb.
  • Twin screw barrel of brands parts

    Tong kembar tong bagian merek

    Zhitian ngagaduhan langkung ti 20 taun panilitian sareng pamekaran pangwangunan. Bélél parantos dianggo pikeun jinis extruders sekrup kembar, sapertos Coperion, Berstroff, Leistritz, JSW, Toshiba, STEER, Famsun, Jwell jsb.
  • Twin screw and Direct Compound Barrel of Without Liner

    Sekrup kembar sareng Tong Sanyawa Langsung Tanpa Liner

    Zhitian ngagaduhan langkung ti 20 taun panilitian sareng pamekaran pangwangunan. Bélél parantos dianggo pikeun jinis extruders sekrup kembar, sapertos Coperion, Berstroff, Leistritz, JSW, Toshiba, STEER, Famsun, Jwell jsb.
  • Twin screw Solid Barrel of Without Liner

    Kembar sekrup Tong Tong Tanpa Liner

    Zhitian ngagaduhan langkung ti 20 taun panilitian sareng pamekaran pangwangunan. Bélél parantos dianggo pikeun jinis extruders sekrup kembar, sapertos Coperion, Berstroff, Leistritz, JSW, Toshiba, STEER, Famsun, Jwell jsb.
  • Screw Barrel Renovation Old change New Exchange A101 Liner/Overall Liner of Twin Screw Extruder Parts

    Rékréasi Tong Tong lami Parobihan Anyar Exchange A101 Liner / Liner Sakabéh Bagian Screw Extruder Twin

    Detil Gancang Ngaran Produk: Screw Barrel Renovation Old Change New Exchange A101 Liner / Sakabeh Liner of Twin Screw Extruder Bagian Bahan: 45 # + Exchange C Liner / Keseluruhan Liner Color: Metal Packaging: Wooden Box Lead Time: 30-60 dinten Feature: cost tabungan Ngalereskeun jasa anu lami 1. Cabut tong lami teras pasang bagian deui dina tempatna. 2. Pariksa saluran cai pikeun kamacetan. 3. Ngarobih bushing saluyu sareng kabutuhan anjeun, sapertos CC liner, liner C-overall, liner-overall liner, tilu arah ...
  • Twin screw and Complete Liner Barrel/Overall Liner Barrel

    Sekrup kembar sareng laras Liner lengkep / Tong Liner sadayana

    Zhitian ngagaduhan langkung ti 20 taun panilitian sareng pamekaran pangwangunan. Bélél parantos dianggo pikeun jinis extruders sekrup kembar, sapertos Coperion, Berstroff, Leistritz, JSW, Toshiba, STEER, Famsun, Jwell jsb.
  • Convey screw elements for twin screw extruder

    Kirimkeun unsur-unsur sekrup pikeun extruder sekrup kembar

    Unsur sekrup mangrupikeun bagian damel utami pikeun extruder sekrup kembar anu nangtoskeun kualitas sareng kaluaran produk plastik. Kalayan kualitas luhur, unsur-unsur sekrup pastikeun pergaulan molekul plastik, motong, sumebar ogé ngaréaksikeun diantarana sareng sajabana. kualitas luhur tina garis produksi, pikeun ieu, perusahaan urang ngagabungkeun pangalaman urang mangtaun-taun, jasa ngeunaan nagara deungeun sareng panggunaan pelanggan, teras diusahakeun, dirancang sagala jinis elemen pengolahan anu cocog sareng parameter anu wajar, diri tinggi kinerja beberesih, tahan maké, tahan korosi.
12 Teras> >> Halaman 1/2