Résélén Tong Tong Ngepaskeun Parobihan Anyar Exchange A101 Liner / Sakabeh Liner of Twin Screw Extruder Bagian

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Ngaran Produk:Rékréasi Tong Tong lami Parobihan Anyar Exchange A101 Liner / Liner Sakabéh Bagian Screw Extruder Twin

Bahan: 45 # + Tukeuran C Liner / Liner Sakabéh

Warna: Logam

Bungkusan: Kotak Kayu

Waktos prosés: 30-60 dinten

Feature:hemat biaya

Ngalereskeun jasa lami 

1. Cabut tong lami sareng pasang bagianna deui dina tempatna.

2. Pariksa saluran cai pikeun kamacetan.

3. Ngarobih bushing numutkeun sarat anjeun, sapertos CC liner, C-liner sadayana, liner-overall liner sacara umum, tilu cara.

4. Bentukna digosok sareng siga laras anyar.
 
Ngaliwatan pamahaman pelanggan, nyarankeun bahan anu paling berharga.

01
012

Diménsi Tong

06

 

Méja Spesifikasi Tong Tong

 

NO.

Modél

L * W * H (MM)

Diaméter liang / Φ (MM)

Jarak Pusat / D (MM)

1

20

132 * 115 * 105

Φ23

18.4

2

30

120 * 135 * 115

Φ30.6

26

3

35

140 * 140 * 120

Φ36

30

4

36

150 * 160 * 140

Φ36

30

5

40

160 * 175 * 145

Φ41.6

34.5

6

50

190 * 190 * 150

51

42

7

52

210 * 200 * 155

52

43

8

53

220 * 210 * 160

Φ53.3

48

9

58

240 * 220 * 175

58

48

10

60

240 * 210 * 170

Φ60

52

11

65

240 * 210 * 170

Φ63

52

12

75

290 * 260 * 200

Φ71.8

60

13

85

320 * 280 * 215

Φ81.9

67.8

14

92

360 * 310 * 240

Φ92

78

15

95

360 * 310 * 240

Φ94

78

16

110

420 * 330 * 240

Φ109

91.5

17

125

500 * 390 * 290

Φ125

98

18

135

520 * 440 * 340

Φ134

110

Bungkusan

07
08
09

Sadayana ZT tetep merhatoskeun unggal léngkah rinci, Kami ngarepkeun payun payun sareng anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami