Sekrup Sekrup

  • Convey screw elements for twin screw extruder

    Kirimkeun unsur-unsur sekrup pikeun extruder sekrup kembar

    Unsur sekrup mangrupikeun bagian damel utami pikeun extruder sekrup kembar anu nangtoskeun kualitas sareng kaluaran produk plastik. Kalayan kualitas luhur, unsur-unsur sekrup pastikeun pergaulan molekul plastik, motong, sumebar ogé ngaréaksikeun diantarana sareng sajabana. kualitas luhur tina garis produksi, pikeun ieu, perusahaan urang ngagabungkeun pangalaman urang mangtaun-taun, jasa ngeunaan nagara deungeun sareng panggunaan pelanggan, teras diusahakeun, dirancang sagala jinis elemen pengolahan anu cocog sareng parameter anu wajar, diri tinggi kinerja beberesih, tahan maké, tahan korosi.
  • Special elements for twin screw extruder

    Unsur khusus pikeun extruder sekrup kembar

    Unsur sekrup mangrupikeun bagian damel utami pikeun extruder sekrup kembar anu nangtoskeun kualitas sareng kaluaran produk plastik. Kalayan kualitas luhur, unsur-unsur sekrup pastikeun pergaulan molekul plastik, motong, sumebar ogé ngaréaksikeun diantarana sareng sajabana. kualitas luhur tina garis produksi, pikeun ieu, perusahaan urang ngagabungkeun pangalaman urang mangtaun-taun, jasa ngeunaan nagara deungeun sareng panggunaan pelanggan, teras diusahakeun, dirancang sagala jinis elemen pengolahan anu cocog sareng parameter anu wajar, diri tinggi kinerja beberesih, tahan maké, tahan korosi.