SHTDN Kembar Screw Extruder Gearbox

Pedaran pondok:

Kembar Sekrup Gearbox nyoko kana ISO1328 standar standar, presisi alat-alat silindris tina bola buleud, sareng ngagabungkeun pangalaman jangka panjang urang sareng kakhususan extruder sekrup kembar, girboks SHTDN dirancang sacara taliti sareng ideu ngarancang maju paling luhur di dunya pikeun kembar puteran koordinasi extruder, kalayan Hak Milik Inteléktual sadayana mandiri.


Detil Produk

Tanda Produk

Nami

SHTDN Kembar Screw Extruder Gearbox

Diaméter liang:

20-145mm

Warna:

Beureum atanapi Bodas

Pangalaman:

20 Taun

Aplikasi:

Industri Plastik

Daptar pangiriman:

Gearbox (kalebet awak sedeng, sistem minyak luar), spésifikasi produk, gratis sakumpulan segel minyak.

Fitur:

---- Desain drive ganda ngamungkinkeun sumbu B pikeun disetir ku dua roda gigi tanpa ningkatkeun lébar waos.---- Struktur optimal sareng majelis kompléks ngabalukarkeun naékna biaya.---- Sadaya bantalan sumberna tina mérek anu dikenal global, janten torsi kaluaran langkung stabil.--- Desain streamline, tungtung tutup gearbox tiasa dibuka, gampang dipasang sareng diganti.

Lampu Cahaya:

Kotak gear ExtruderGearbox extruder sekrup kembarKotak gear torsi tinggi

SHTDN Twin Screw Extruder Gearbox Perkenalan

Kembar Sekrup Gearbox nyoko kana ISO1328 standar standar, presisi alat-alat silindris tina bola buleud, sareng ngagabungkeun pangalaman jangka panjang urang sareng kakhususan extruder sekrup kembar, girboks SHTDN dirancang sacara taliti kalayan ideu ngarancang maju anu luhur di dunya pikeun koordinasi kembar puteran extruder, kalayan Hak Milik Inteléktual sadayana mandiri.
Girna didamel tina waja karburasi tina paduan kakuatan tinggi kualitas saé ku cara karburénan sareng padamelan kanggo huntu, anu sadayana prosés ngagiling roda réngsé ku mesin grinding impor. Parameter gir dioptimalkeun sareng dirarancang khusus pikeun karakteristik extruder sekrup kembar, ngirangan konsentrasi setrés dina akar pakakas sareng ningkatkeun kaayaan permukaan gir. Kami parantos ningkat inténsi gear tina keletihan flexural, kakuatan kacapean sareng babandingan diaméter lega. Kami ogé parantos ngadopsi ideu ngarancang pang anyarna sareng téknologi pangobatan pemanasan pikeun struktur gir, sahingga mastikeun gir tina keseragaman katepatan sareng kakuatan.

014

SHTDN Twin Screw Extruder Gearbox Parameter

SHTDN Gearbox Power & Torsi Méja

Modél

RPM (r / mnt)

Kakuatan (kw)

Kelas Tork (T / A3)

CD (mm)

SHTD-20N

600

7.5

10.23

18

800

11

11.26

SHTD-25N 

600

15

11.21

22

800

18.5

10.37

900

22

10.96

SHTD-30N

600

22

9.96

26

800

30

10.18

900

37

11.17

SHTD-35N

300

18.5

10.9

30

500

30

10.61

600

37

10.9

800

50

11.05

900

60

11.79

SHTD-40N 

300

30

11.63

34.5

400

45

13.08

500

55

12.79

600

65

12.59

800

90

13.08

900

90

11.63

SHTD-50N 

300

55

11.82

42

400

75

12.08

500

90

11.6

600

110

11.81

800

132

10.63

900

160

11.45

SHTD-52N 

300

55

11.01

43 

400

75

11.26

500

90

10.81

600

110

11.01

800

132

9.9

900

160

10.68

SHTD-58N

300

90

12.95

48 

400

110

11,87

500

160

13.81

600

200

14.39

800

250

13.49

900

280

13.43

SHTD-65N 

300

110

12.45

52

400

132

11.2

500

160

10.86

600

220

12.45

800

280

11,88

900

315

11,88

SHTD-75N

 

 

 

 

 

300

160

11.79

60 

400

220

12.16

500

250

11.05

600

315

11.61

800

450

12.43

900

500

12.28

SHTD-85N 

300

220

11.23

67.8

400

315

12.07

500

400

12.25

600

500

12.76

800

600

11.49

900

650

11.06

SHTD-95N

300

350

11.74

78

400

450

11.32

500

550

11.07

600

650

10.9

800

900

11.31

900

1000

11.18

SHTD-110N

300

560

12.22

92

400

710

11.62

500

900

11.79

600

1120

12.22

800

1250

10.23

900

1400

10.18

SHTD-125N 

300

800

12.73

100 

400

1400

16.71

500

1700

16.23

600

2100

16.71

800

2700

16.11

SHTD-135N

300

1000

11,95

110

400

1600

14.35

500

2100

15.06

600

2500

14.94

800

3500

15.69

Prosés Produksi

01

NO.1

Tempat kerja kosong

Pilih kualitas luhur sareng teu karasa bahan beusi saluran.

NO.2

Mesin kasar

Mang alat-alat mesin kasar, sapertos panggilingan tipe Gantry, Bor Radial, sareng sajabana. Diééskeun bentukna kosong sareng liang jero tina mesin kasar.

02
03

NO.3

Méréskeun Mesin

Seueur sét peralatan parantosan, sapertos CNC Grinding Machine, NC Boring Machine, sareng sajabana. Pamrosésan langkung seueur pikeun unggal prosedur kerja, akurasi langkung luhur, ngan anjeun.

NO.4

Pamariksaan Gearbox

Alat-alat uji coba luhur sareng instrumen, tim inspeksi prosesi, bentuk girboks, jarak tengah, liang jero sareng kana prosedur salajengna, saatos inspeksi sareng leres.

04
05

NO.5

Ngumpul

Majelis kuat sareng tim R&D, bagian-bagianna bakal dirakit numutkeun gambarna, step by step audit, ku ngajalankeun uji saatos produk réngsé.

NO.6

Pangiriman

Ékspor standar kemasan, bungkus, dianggo di handapeun pelat tetep, pastikeun yén peoduct henteu ngalih dina transit.

06

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami