STD Twin Screw Extruder Gearbox

Pedaran pondok:

Kembar Sekrup Gearbox nyoko kana ISO1328 standar standar, presisi alat-alat silindris tina bola buleud, sareng ngagabungkeun pangalaman jangka panjang urang sareng kakhususan extruder sekrup kembar, kotak gear STD dirancang sacara taliti sareng ideu ngarancang maju paling luhur di dunya pikeun ngaco kembar puteran ko-orientasi extruder, kalayan Hak Milik Inteléktual sadayana mandiri.


Detil Produk

Tanda Produk

Nami

STD Twin Screw Extruder Gearbox

Diaméter liang:

40-135mm

Warna:

Beureum

Pangalaman:

20 Taun

Aplikasi:

Industri Plastik

Daptar pangiriman:

Gearbox (kalebet awak sedeng, sistem minyak luar), spésifikasi produk, gratis sakumpulan segel minyak.

Fitur:

--- Desain paralel Triaxiality ningkatkeun kapasitas bantalan sumbu B.
--- Pabrik saderhana sareng merenah assemply. Turun biaya.
--- Desain struktur modél ngahontal dua jinis kelas torsi girboks.
--- Unsur-unsur Cina ditambihan kana desain luarna, sareng desain na caang pisan.

Lampu Cahaya:

Kotak gear ExtruderGearbox extruder sekrup kembar

Perkenalan STD Twin Screw Extruder Gearbox

Kembar Sekrup Gearbox nyoko kana ISO1328 standar standar, presisi alat-alat silindris tina bola buleud, sareng ngagabungkeun pangalaman jangka panjang urang sareng kakhususan extruder sekrup kembar, kotak gear STD dirancang sacara taliti sareng ideu ngarancang maju paling luhur di dunya pikeun ngaco kembar puteran ko-orientasi extruder, kalayan Hak Milik Inteléktual sadayana mandiri.
Girna didamel tina waja karburasi tina paduan kakuatan tinggi kualitas saé ku cara karburénan sareng padamelan kanggo huntu, anu sadayana prosés ngagiling roda réngsé ku mesin grinding impor. Parameter gir dioptimalkeun sareng dirarancang khusus pikeun karakteristik extruder sekrup kembar, ngirangan konsentrasi setrés dina akar pakakas sareng ningkatkeun kaayaan permukaan gir. Kami parantos ningkat inténsi gear tina keletihan flexural, kakuatan kacapean sareng babandingan diaméter lega. Kami ogé parantos ngadopsi ideu ngarancang pang anyarna sareng téknologi pangobatan pemanasan pikeun struktur gir, sahingga mastikeun gir tina keseragaman katepatan sareng kakuatan.

03
02
01

STD Twin Screw Extruder Gearbox Parameter

STD Gearbox Power & Torsi Méja

Modél

RPM (r / mnt)

Kakuatan (kw)

Kelas Tork (T / A3)

CD (mm)

STD-35

300

15

8.8

30 

400

18.5

8.2

500

22

7.8

600

30

8.8

800

37

8.2

900

45

8.8

STD-40

300

22

8,5

34.5 

400

30

8.7

500

37

8.6

600

45

8.7

800

55

8.0

900

55

7.1

STD-50

300

45

9.7

42

400

55

8.9

500

75

9.7

600

90

9.7

800

110

8.9

900

132

9.5

STD-52 

300

45

9.0

43

400

55

8.3

500

75

9.0

600

90

9.0

800

110

8.3

900

132

8.8

STD-65

300

75

8,5

52

400

110

9.3

500

132

9.0

600

160

9.1

800

220

9.3

900

250

9.4

STD-75 

300

132

9.7

60 

400

160

8.8

500

220

9.7

600

250

9.2

800

315

8.7

900

355

8.7

STD-95

300

250

8.4

78

400

350

8.8

500

400

8.0

600

500

8.4

800

710

8.9

900

800

8.9

Prosés Produksi

02

NO.1

Tempat kerja kosong

Pilih kualitas luhur sareng teu karasa bahan beusi saluran.

NO.2

Mesin kasar

Mang alat-alat mesin kasar, sapertos panggilingan tipe Gantry, Bor Radial, sareng sajabana. Diééskeun bentukna kosong sareng liang jero tina mesin kasar.

03
04

NO.3

Méréskeun Mesin

Seueur sét peralatan parantosan, sapertos CNC Grinding Machine, NC Boring Machine, sareng sajabana. Pamrosésan langkung seueur pikeun unggal prosedur kerja, akurasi langkung luhur, ngan anjeun.

NO.4

Pamariksaan Gearbox

Alat-alat uji coba luhur sareng instrumen, tim inspeksi prosesi, bentuk girboks, jarak tengah, liang jero sareng kana prosedur salajengna, saatos inspeksi sareng leres.

05
06

NO.5

Ngumpul

Majelis kuat sareng tim R&D, bagian-bagianna bakal dirakit numutkeun gambarna, step by step audit, ku ngajalankeun uji saatos produk réngsé.

NO.6

Pangiriman

Ékspor standar kemasan, bungkus, dianggo di handapeun pelat tetep, pastikeun yén peoduct henteu ngalih dina transit.

01

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami