TDSN Twin Screw Extruder Gearbox

Pedaran pondok:

Kembar Sekrup Gearbox nyoko kana ISO1328 standar standar, presisi alat-alat silindris tina wangkal bola, sareng ngagabungkeun pangalaman jangka panjang urang sareng kakhususan extruder sekrup kembar, girboks TDSN dirancang sacara taliti sareng ideu ngarancang maju anu luhur di dunya pikeun koordinasi kembar puteran extruder, kalayan Hak Milik Inteléktual sadayana mandiri.


Detil Produk

Tanda Produk

Nami

TDSN Twin Screw Extruder Gearbox

Diaméter liang:

40-135mm

Warna:

Bodas

Pangalaman:

20 Taun

Aplikasi:

Industri Plastik

Daptar pangiriman:

Gearbox (kalebet awak sedeng, sistem minyak luar), spésifikasi produk, gratis sakumpulan segel minyak.

Fitur:

--- Gancang.
--- Desain paralel Triaxiality ningkatkeun kapasitas bantalan sumbu B.
--- Pabrik saderhana sareng merenah assemply. Turun biaya.
--- Desain struktur modél ngahontal dua jinis kelas torsi girboks.

Lampu Cahaya:

Kotak gear Extruder
Gearbox extruder sekrup kembar

Perkenalan TDSN Twin Screw Extruder Gearbox

Kembar Sekrup Gearbox nyoko kana ISO1328 standar standar, presisi alat-alat silindris tina bola buleud, sareng ngagabungkeun pangalaman jangka panjang urang sareng kakhususan extruder sekrup kembar, girboks TDSN dirancang sacara taliti sareng ideu ngarancang maju paling luhur di dunya pikeun koordinasi kembar puteran extruder, kalayan Hak Milik Inteléktual sadayana mandiri.
Girna didamel tina waja karburasi tina paduan kakuatan tinggi kualitas saé ku cara karburénan sareng padamelan kanggo huntu, anu sadayana prosés ngagiling roda réngsé ku mesin grinding impor. Parameter gir dioptimalkeun sareng dirarancang khusus pikeun karakteristik extruder sekrup kembar, ngirangan konsentrasi setrés dina akar pakakas sareng ningkatkeun kaayaan permukaan gir. Kami parantos ningkat inténsi gear tina keletihan flexural, kakuatan kacapean sareng babandingan diaméter lega. Kami ogé parantos ngadopsi ideu ngarancang pang anyarna sareng téknologi pangobatan pemanasan pikeun struktur gir, sahingga mastikeun gir tina keseragaman katepatan sareng kakuatan.

08
05
06
08

TDSN Twin Screw Extruder Gearbox Parameter

TDSN Gearbox Power & Torsi Méja

Modél

RPM (r / mnt)

Kakuatan (kw)

Kelas Tork (T / A3)

CD (mm)

TDSN40

500

30

6.98

34.5

600

37

7.17

TDSN50

500

55

7.09

42

600

75

8.06

TDSN52

500

55

6.61

43

600

75

7.51

TDSN65

500

90

6.11

52

600

110

6.23

TDSN75

500

132

5,84

60

600

160

5.9

TDSN95

500

315

6.34

78

600

350

5,84

TDSN110

500

500

6.13

92

600

600

6.13

TDSN125

500

600

5.73

100

600

710

5,65

TDSN135

500

800

5.74

110

600

1000

5,98

Prosés Produksi

02

NO.1

Tempat kerja kosong

Pilih kualitas luhur sareng teu karasa bahan beusi saluran.

NO.2

Mesin kasar

Mang alat-alat mesin kasar, sapertos panggilingan tipe Gantry, Bor Radial, sareng sajabana. Diééskeun bentukna kosong sareng liang jero tina mesin kasar.

03
04

NO.3

Méréskeun Mesin

Seueur sét peralatan parantosan, sapertos CNC Grinding Machine, NC Boring Machine, sareng sajabana. Pamrosésan langkung seueur pikeun unggal prosedur kerja, akurasi langkung luhur, ngan anjeun.

NO.4

Pamariksaan Gearbox

Alat-alat uji coba luhur sareng instrumen, tim inspeksi prosesi, bentuk girboks, jarak tengah, liang jero sareng kana prosedur salajengna, saatos inspeksi sareng leres.

05
06

NO.5

Ngumpul

Majelis kuat sareng tim R&D, bagian-bagianna bakal dirakit numutkeun gambarna, step by step audit, ku ngajalankeun uji saatos produk réngsé.

NO.6

Pangiriman

Ékspor standar kemasan, bungkus, dianggo di handapeun pelat tetep, pastikeun yén peoduct henteu ngalih dina transit.

01

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami