Tilu bagian extruder sekrup

  • Three screw Barrel for High filling/Masterbatch machine

    Tilu tong Tong kanggo ngeusian High / mesin Masterbatch

    Detil Produk Pedaran Ngaran Tilu sekrup Tong pikeun ngeusian Tinggi / Mesin Masterbatch Lubang Diaméterna: 50-95mm Penampilan: Warna Pasagi: Pakéan Logam: Pangalaman tahan korosi: 20 Taun Larapna: Bahan Industri Plastik: 38CrMoAla 304/316 / 316L Stainless Steel 45 # + ZTCr26 liner Feature: ngahasilkeun tinggi, pangaruh campuran anu hadé Pedaran Produk Zhitian ngagaduhan langkung ti 20 taun panilitian sareng pangalaman produksi pangwangunan. Kami tiasa nyugemakeun anjeun ...
  • SANB Three Screw Gearbox for High filling/Masterbatch machine

    SANB Tilu Screw Gearbox pikeun ngeusian Tinggi / mesin Masterbatch

    Tilu Screw Gearbox nyoko kana ISO1328 standar standar, presisi alat-alat silindris tina wangkal bola, sareng ngagabungkeun pangalaman jangka panjang urang sareng kakhususan tina mesin Three screw, gearboxes SANB dirancang sacara taliti sareng ideu desain anu canggih di dunya pikeun ko-orientasi puteran tilu sekrup mesin, kalayan Hak Harta Inteléktual sadayana mandiri.