Tong kembar pamisah tong Tanpa Liner

Pedaran pondok:

Zhitian ngagaduhan langkung ti 20 taun panilitian sareng pamekaran pangwangunan. Bélél parantos dianggo pikeun jinis extruders sekrup kembar, sapertos Coperion, Berstroff, Leistritz, JSW, Toshiba, STEER, Famsun, Jwell jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran Produk lengkep

Nami

Tong kembar pamisah tong Tanpa Liner

Diaméter liang:

53mm

Penampilan:

Alun-alun

Warna:

Logam

Pakéan:

Tahan korosi

Pangalaman:

20 Taun

Aplikasi:

Industri Plastik

Material:

316L

Fitur:

Produk militér, kinerja ngabersihan diri tinggi.

Panjelasan Produk

Zhitian ngagaduhan langkung ti 20 taun panilitian sareng pamekaran pangwangunan. Bélél parantos dianggo pikeun jinis extruders sekrup kembar, sapertos Coperion, Berstroff, Leistritz, JSW, Toshiba, STEER, Famsun, Jwell jsb.

Kami tiasa nyayogikeun kabutuhan material anjeun anu béda:

Numutkeun desain penampilan,Tong Ditutup, Tong Ngadahar, Ngadahar Tong Ngantosan, Ngiring Tong Tong Ngadukung, Ngadu Baris.

Ngaliwatan pamahaman pelanggan, nyarankeun bahan anu paling berharga.

Ngolah Karakteristik sareng Kaunggulan

1. Sadaya bahan komponén disayogikeun ku mérek garis kahiji domestik atanapi supplier kembar bahan pencét Éropa kembar, sareng analisa unsur dilakukeun pikeun mastikeun yén bahan baku leres;

2. Tim R&D propésional henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun desain sampel anu tepat waktos sareng akurat, tapi ogé nyayogikeun jasa téknis dina kombinasi komponén;

3. Paduli naha éta mangrupikeun host mérek garis luar negeri atanapi asing, perusahaan gaduh inpormasi téknis lengkep sareng perlengkapan khusus, anu tiasa nyayogikeun jasa cadang gancang;

4. Sistem manajemén modéren anu sampurna, pamariksaan umum pikeun unggal ukuran unggal produk mastikeun yén anjeun nampi 100% produk anu mumpuni, sareng kualitas unggal komponén dilacak sapanjang prosés.

Diménsi Tong

02
01
04
03
011

 

Méja Spesifikasi Tong Tong

 

NO.

Modél

L * W * H (MM)

Diaméter liang / Φ (MM)

Jarak Pusat / D (MM)

1

53

220 * 210 * 160

Φ53.3

48

Prosés Produksi

02

Tempat kerja kosong

Numutkeun ka pamundut anjeun, Ngadamel workblank, Ngadopsi bahan baku mérek garis garis karasa munggaran.

Mesin kasar

Seueur sét peralatan olahan canggih, bentuk saluran liang jero tina mesék kasar peocessing. Pikeun ngalengkepan pamundut anjeun.

03
04

Méréskeun Mesin

Coba siklus cai, saatos prosés tés pikeun unggal prosedur damel. Precision langkung luhur, ngan anjeun.

Pamariksaan Tong

Alat-alat uji coba luhur sareng instrumen, pamariksaan, jarak uji coba, ukuran tampilan, liang, sareng sajabana. Kertas anu dikaluarkeun ku laporan pamariksaan kualitas pikeun pamariksaan anjeun.

05
06

Pangiriman

Pakét ékspor standar Pikeun ngolah antirust produk, teras nganggo bungkus kertas, gelembung, dibereskeun dina kotak kai, saatos mastikeun pangirimanna.

Bungkusan

07
08
09

Sadayana ZT tetep merhatoskeun unggal léngkah rinci, Kami ngarepkeun payun payun sareng anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami